Anahata massagetherapie

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Behandeling lichaamsgerichte therapie

  • 75 minuten: € 70,-
  • 90 minuten: € 90,-

Deze behandeling kan in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar.

Iedere behandeling kijken we samen welke massagetechniek voor dat moment het beste is: klassieke -, energetische -, meridiaanmassage, acupressuur of Fibromassage®. Eventueel ondersteund met ooracupunctuur.

  • Een reguliere massage duurt ongeveer 60 minuten en kost € 60,-. Deze behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar.

Omdat tijdens de eerste behandeling ook de intake plaatsvindt, duurt deze doorgaans wat langer. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Mijn behandelingen zijn vrijgesteld van Btw.

Vergoeding

Anahata massagetherapie in Nijmegen is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten).


Dit betekent dat een behandeling massagetherapie door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Daarnaast ben ik als BCZ® registertherapeut opgenomen in het register van de RBCZ. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert. Door mijn opname in het register ben ik automatisch aangesloten bij de TCZ, het tuchtcollege voor de complementaire zorg. Dit college bewaakt de kwaliteit van de beroepsuitoefening binnen de complementaire zorg.

Wil je weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt? Het vergoedingenoverzicht voor 2022 vind je hier. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Betaling is uitsluitend contant, er is geen pinautomaat aanwezig.