Anahata massagetherapie

Info Coronavirus

8 mei 2020

Wat een goed nieuws, de praktijk opent weer op dinsdag 12 mei a.s.!

Vanuit mijn beroepsvereniging is een aantal regels opgesteld waar zowel jij als ik ons aan moeten houden. Neem dus de tijd om deze te lezen.

1. Geef geen handen;

2. Volg de aanbevelingen van het RIVM op;

3. Handen wassen na toiletbezoek (indien toegestaan);

4. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte;

5. Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas;

6. Kom niet te vroeg op uw afspraak zodat u niet te lang in de wachtruimte zit;

7. Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen;

8. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw elleboog;

9. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel;

10. Betaal met pin of eventueel met een Tikkie;

11. Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal.

Disclaimer Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

22 april 2020

Gisteravond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de genomen maatregelen voor o.a. contactberoepen worden verlengd tot 20 mei a.s.

Dit betekent helaas dat de praktijk gesloten zal blijven tot 20 mei 2020.

Je kunt wel een (voorlopige) afspraak maken voor na die tijd. Bel me of stuur me een email.

Update 2 april 2020

Afgelopen maandag heeft de overheid besloten om de genomen maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus te verlengen.

De praktijk zal in ieder geval gesloten zijn tot en met 28 april 2020.
Zodra ik de praktijk weer mag openstellen, laat ik dat o.a. via deze website weten.

Wil je alvast een afspraak inplannen voor ná die datum, neem dan contact met me op.

15 maart 2020

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Ook in mijn praktijk wil ik hier zorgvuldig mee omgaan, dus neem ik ook een aantal maatregelen. Als de landelijke richtlijnen veranderen, zal ik de maatregelen aanpassen. Afspraken gaan vooralsnog gewoon door.

Een dringend verzoek aan jou. Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Kom dan niet naar de praktijk maar bel af of stuur een mailtje. Er worden in deze periode bij annulering geen kosten in rekening gebracht, ook niet wanneer je op het laatste moment annuleert.

Behoor je tot een kwetsbare groep (ouderen en personen met verminderde weerstand), neem dan contact op voor overleg over je afspraak. We geven elkaar nu even geen hand. Let goed op je persoonlijke hygiëne en was regelmatig je handen. In mijn praktijk staat desinfecterende gel tot jouw beschikking.

Ben je onlangs door mij behandeld en heb je daarna (een vermoeden van) virus-gerelateerde klachten, neem dan contact met me op. Wat ik doe: Ik houd goed in de gaten dat er geen mensen met klachten de praktijk binnenkomen. In de afgelopen periode is dit niet het geval geweest. Bij het minste vermoeden van besmetting zal ik thuisblijven, je informeren en afspraken afzeggen. Ik let uiteraard op mijn eigen persoonlijke hygiëne en was zoals altijd mijn handen voor en na iedere behandeling. Ik zorg dat de praktijk goed schoon is en dat oppervlakten die aangeraakt worden steeds schoongemaakt worden.

Hoe zit het met de aanraking? Alle benodigde voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Tot nader orde kun je zoals gebruikelijk worden gemasseerd. Wanneer je wilt zal ik een mondkapje dragen. Heb je nog vragen? Stel ze aan het begin van de sessie of bel me even.