Anahata massagetherapie

Info Coronavirus

Update 2 april 2020

Afgelopen maandag heeft de overheid besloten om de genomen maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus te verlengen.

De praktijk zal in ieder geval gesloten zijn tot en met 28 april 2020.
Zodra ik de praktijk weer mag openstellen, laat ik dat o.a. via deze website weten.

Wil je alvast een afspraak inplannen voor ná die datum, neem dan contact met me op.

15 maart 2020

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Ook in mijn praktijk wil ik hier zorgvuldig mee omgaan, dus neem ik ook een aantal maatregelen. Als de landelijke richtlijnen veranderen, zal ik de maatregelen aanpassen. Afspraken gaan vooralsnog gewoon door.

Een dringend verzoek aan jou. Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Kom dan niet naar de praktijk maar bel af of stuur een mailtje. Er worden in deze periode bij annulering geen kosten in rekening gebracht, ook niet wanneer je op het laatste moment annuleert.

Behoor je tot een kwetsbare groep (ouderen en personen met verminderde weerstand), neem dan contact op voor overleg over je afspraak. We geven elkaar nu even geen hand. Let goed op je persoonlijke hygiëne en was regelmatig je handen. In mijn praktijk staat desinfecterende gel tot jouw beschikking.

Ben je onlangs door mij behandeld en heb je daarna (een vermoeden van) virus-gerelateerde klachten, neem dan contact met me op. Wat ik doe: Ik houd goed in de gaten dat er geen mensen met klachten de praktijk binnenkomen. In de afgelopen periode is dit niet het geval geweest. Bij het minste vermoeden van besmetting zal ik thuisblijven, je informeren en afspraken afzeggen. Ik let uiteraard op mijn eigen persoonlijke hygiëne en was zoals altijd mijn handen voor en na iedere behandeling. Ik zorg dat de praktijk goed schoon is en dat oppervlakten die aangeraakt worden steeds schoongemaakt worden.

Hoe zit het met de aanraking? Alle benodigde voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Tot nader orde kun je zoals gebruikelijk worden gemasseerd. Wanneer je wilt zal ik een mondkapje dragen. Heb je nog vragen? Stel ze aan het begin van de sessie of bel me even.